Fluiten is leuk!

Onze scheidsrechter Paul van den Bergh mag aankomend weekend naar Achilles in Den Haag om te fluiten. Nu ontving Paul in de week van de scheidsrechter onderstaande e-mail. Deze willen en kunnen we u niet onthouden:

Hoi Paul,

Jij bent aangewezen om zaterdag a.s. om 12.30 uur de wedstrijd van ons 2e te fluiten.

Wij vinden het heel erg fijn dat jij de wedstrijd komt fluiten en we zullen je van harte welkom heten, want zonder scheidsrechter geen wedstrijd, daar zijn wij ons nog steeds heel erg van bewust, zeker in deze Week van de Scheidsrechter.

Je bent natuurlijk geen onbekende voor ons want 2 jaar geleden heb je ook bij ons gefloten 🙂

Ik hoef nu EINDELIJK mijn excuses niet meer aan te bieden voor de staat van onze kantine (was inmiddels in heel korfballand bekend), want we kunnen scheidsrechters nu ECHT met alle egards ontvangen in ons nieuwe en megaluxe clubhuis.

Je hebt op de begane grond (tegenover de kleedkamers van de spelers) je eigen kleedkamer (scheidsrechter 1) met heerlijk warme douche waar, naast je goodiebag (*) en Achillesdrankje, een mandje met toiletspullen (waar je gebruik van mag maken, ik zeg het er nu maar expliciet bij, want sommige mensen (geen scheidsrechters!) zien het als een aanvulling op de toiletspullen thuis 😉) op je staat te wachten. Je kunt na de wedstrijd dus weer fris en fruitig naar huis.

Uiteraard krijg je van ons drankjes en hapjes (als je dat wilt).

Zeg tegen de mensen achter de bar “Ik ben de scheidsrechter” en alle registers worden voor je opengetrokken 😉

​* Je krijgt zaterdag na de wedstrijd (ongeacht de uitslag) van ons een goodiebag, want wij beseffen ECHT dat we zonder scheidsrechter geen wedstrijd kunnen spelen.

I.v.m. het persoonlijke tintje van de goodiebag zou ik een ontvangstbevestiging van deze mail zeer op prijs stellen. Mijn mails komen namelijk (te) vaak in de spambox terecht. Als ik vrijdagavond nog niets gehoord heb dan ga ik in de stalkmodus via whatsapp 🙃

Enige minpuntje is dat ik zaterdag in Leek (of all places) zit voor een neven- en nichtendag.

Maar niet getreurd, ik weet zeker dat je door de mensen van het 2e en andere mensen van Achilles goed opgevangen wordt.

De wedstrijd wordt gefilmd. Als je de beelden wilt ontvangen dan kan dat geregeld worden.

Ik wens je nog een fijne week en zaterdag een sportieve en leuke wedstrijd.

Groetjes,

Namens de werkgroep ontvangst scheidsrechters van HKV Achilles
(Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning)