Furore F1 – Roda F2

Zaterdag 29 maart.

Het team Roda F2 is er klaar voor! In de 1ste 10 minuten maakt Carmen de 0-1. In de 12de minuut bijna nog een doelpunt van Carmen. In de 15de minuut maak de tegenpartij de  1-1.
Maar daar antwoord Roda gelijk weer op, want in de 16de minuut maakt Carmen de  1-2. Roda zit goed in het spel en dat blijkt, want Romy maakt de 1-3 in de 17de minuut. Maar ook het andere team word fanatieker en in de 20ste minuut gaat de stand naar 2-3. In de rust even opladen, alle veters weer goed strikken en een slokje water. Teams zijn wel gelijkwaardig aan elkaar, dat beloofd nog een spannende wedstrijd. We zijn weer begonnen en in de 28ste minuut maakt Mason de 2-4 en kort daarna maakt Romy de 2-5. We zijn lekker bezig! Maar de tegenpartij wil ook winnen en die maken er weer 3-5 van en kort daarna ook nog eens de 4-5. Dit is toch wel heel spannend aan het worden.

Na een korte pauze gaan we op naar de laatste 10 minuten. Beide teams weten dat het bijna klaar is en geven allebei gas. De stand gaat nu redelijk gelijk op. De tegenpartij maakt er weer 5-5 van.
Maar daar is Femke het niet mee eens en daar is de 5-6. Het gaat heen en weer tussen de korfen, want daar is het antwoord van de tegenpartij is 6-6. Het aanmoedigingsteam van Roda is goed te horen, want het word nu wel heel spannend.. Gelukkig, daar is de 6-7 van Carmen. Maar ook de tegenpartij laat het er maar niet bij zitten en snel word het gelijk met 7-7.

Op de tribune word het onrustig en onze supporters zitten met geknepen billen te wachten op het fluitsignaal! Roda krijgt de bal en de meiden spelen vlot naar elkaar, met als doel naar de korf toe. De supporters roepen “schiet, schiet” en juist die bal van Femke gaat erin, de stand is 7-8 voor Roda. De tegenpartij krijgt nog een kans, maar voordat deze benut kan worden met een schot, word er afgefloten. Yes we hebben gewonnen!!! En dat had het team weer even nodig na een aantal verloren partijtjes. De penalties worden genomen en deze eindigt in een gelijkspel van 3-3.