GG/IJskoud de Beste E6 – Roda E2

Het TEAM Roda E2 heeft afgelopen wekend weer laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn. Onder leiding van het niet aflatende enthausiasme van hun PT Natascha is het een echt team.

Met bij vlagen sterk en snel aanvallend spel, maar een ijzersterke verdediging wisten de rodiaantjes het “IJskoud de Beste”Groen geel op afstand te houden De openingstreffer was van Teun. met een prachtig afstands schot in het eerste kwart was de kop eraf. GG kwam terug en wist de voorsprong om te zetten . 2-1 voor GG. Aan het einde van het 2de kwart heeft Roda de score op 2-3 gezet.

In het derde kwart leek het verdedigend wat slordig te worden en aanvallend kwamen ze er ook niet meer uit. Van deze terugval was in het 4de kwart niets meer terug te vinden en met een daverend slot offensief heet Roda E2 er een prachtige 3-6 wins uit gehaald. Goed overspel en een ECHT team plus de coaching maakten het zaterdag tot een succes. De support van de ouders niet onbelangrijk.

Strafworpen 1-1 (meestal weet Roda de korf vaker te vinden) Lise heeft 2 keer gescoord, maar dat was helaas de 14 worp en mochten we niet meetellen

Groetjes Gilles