GIGA Kangoeroedag 2024

Donderdag 31 mei was het GIGA Kangoeroedag.

Maar liefst meer dan 200 kleuters van 4 verschillende basisscholen kwamen naar Roda om daar onder begeleiding van leerlingen van VBMO Trias, te genieten van alle spellen die voor ze klaar stonden.

De dag begon met een openingsdans door leerlingen van groep 8 van OBS de Kroosduiker, en daarna ging het los! Overlopen, korfschieten, kat en muis… Er waren zoveel spellen te spelen! Aan het einde nog de kangoeroedans. Toch was het voor sommige kleuters nog niet genoeg, die wilden echt niet terug naar school. Met een tas vol lekkers, en de belofte dat er volgend jaar weer een GIGA Kangoeroedag komt namen ze afscheid.

Zonnig weer, een goed voorbereid draaiboek, enthousiaste leerkrachten, onze vrijwilligers én de sponsoring door Coöp Westzaan maakten de GIGA Kangoeroedag tot een groot succes! Er werden veel complimenten gegeven de wijze waarop Roda dit evenement organiseert. Petje af voor organisator Jelmer dus.

Natuurlijk kan zo’n evenement niet zonder hulp gehouden worden. Iedereen enorm bedankt voor het helpen bij het klaarzetten van alle spellen, vullen van de tasjes en de hulp tijdens het evenement zelf.

Tot volgend jaar!