Groen Geel C2 – Roda C1

Van de wedstrijd van de C1 hadden we ook een reel kunnen vullen met de gemiste kansen, want dat waren er nogal wat. Gelukkig wist Jip in de laatste minuut de korf nog een keer te vinden, de verdediging stond zwaar onder druk, maar weerhield Groen Geel van de gelijkmaker, wat onze C1 de 2 punten opleverde.

Onze toppers startten op een hoog tempo, maar Groen Geel ook. De Wormers wisten in de eerste minuut al te scoren en al gauw stonden we 2-3 achter. We misten kleine kansen, 2 strafworpen, een afgekeurd doelpunt van Tom en maakten wat plaatsfouten, maar aan de werklust lag het gelukkig niet!

Er werd gestreden voor elke bal en voor elk doelpunt. De verdediging stond daarbij als een huis en ook Groen Geel miste wat kansen. Het was niet een wedstrijd voor in het boekje, maar hé wie hoor je daar na het binnenhalen van de 2 punten nog over?! Goed gedaan toppers, jullie zijn een leuk team die voor elkaar gaan en dat is al 1 punt in de voorsprong! Beau moeten we helaas door een blessure een paar weken missen, veel beterschap! We hopen dat je er gauw weer bij bent! Uitslag 5-6, doelpunten: Jip 3x, Thies 2x, Tom 1x