Groen Geel F3 – Roda F2

Zaterdag 1 februari mochten de kanjers van de F2 al om 9 uur aantreden tegen Groen Geel in wormer. Ternauwernood op tijd en met de slaap nog in de ogen begonnen we aan de wedstrijd. Iedereen was erbij vandaag. Romy, Ize, Mason, Carmen, Femke en Emy.

Gelukkig waren we wel gelijk wakker toen de wedstrijd begon want in de eerste minuut kwamen we al op voorsprong en ook de tweede lag er daarna snel. Helaas wist Groen Geel vanaf toen ook de korf te vinden en kwam al snel gelijk. Het was 2-2 na het eerste kwart. In het tweede kwart ging het hard aan de kant van Groen Geel maar na de 7-2 maakten wij gelukkig nog twee treffers zodat we met 7-4 gingen rusten. Na wat gerichte aanwijzingen van Frank en Mariska gingen we op voor het vervolg.

Groen Geel was net iets sneller, groter, sterker en wist elkaar iets beter te vonden dus ondanks onze superspeler liepen ze in het derde kwart uit naar 13-6. Uiteindelijk is het 17-7 geworden. Iedereen heeft het hartstikke goed gedaan maar Groen Geel was deze keer net een maatje te groot. Volgende keer beter. De traktatie van Carmen haar 7e verjaardag smaakte er niet minder om!

Groet,
Rick Nijman
(Vader van Ize)