Helios F1 – Roda F2

Na een goede wedstrijd vorige week, mocht de F2 vandaag naar Helios om te laten zien wat ze in huis hebben. Bij het inspelen werd zichtbaar dat Helios F1  goed kon overspelen en over lange afstanden kon gooien. Dat belooft wat, ze moeten aan de bak!

Rowan, Esmee, Isabelle en Jesper mochten vandaag starten van coach Jelmer. Het was Helios die het eerste doelpunt wist te scoren, 1-0. Roda kreeg een mooie kans door goed samenspel van Esmee en Isabelle, maar de bal ging er helaas niet in. Vervolgens wist Helios ook de 2-0 te scoren. Daarna was er de time-out.

Nu was het de beurt aan Liam, Yfke, Femme en Giel. Femme kon snel de stand gelijktrekken naar 2-2. Helios scoorde vervolgens de 3-2. Daar liet Roda het niet bij zitten! Ze zetten een tandje bij en zo kon Femme de 3-3 en zelfs de 3-4 scoren. Nadat de tegenstander een harde bal op de neus kreeg was het ook even tijd voor rust.

Na de limonade mocht het eerste 4-tal weer spelen.  Helios scoorde de 4-4 en Roda zette wederom een tandje bij. Esmee was gretig en liep op alle ballen die ze zag. Jesper en Rowan wisten elkaar ook goed te vinden en speelden een paar keer fantastisch over! En met zulk goed samenspel kon Isabelle goed in positie komen, zij scoorde de 4-5. Met deze mooie voorsprong kon het andere 4-tal weer het veld in. Yfke kon veel ballen van Helios afvangen en doorspelen naar Giel en Liam die zich steeds heel goed vrij liepen. En zij konden vervolgens vaak Femme weer in positie brengen die de stand op 4-6 en 4-7 bracht.

Al met al weer een leuke en spannende wedstrijd, met wederom de punten in de tas voor de F2!

Deze reporter vond het een genot om naar dit F2 team te kijken.