Het meest succesvolle sportieve weekend van dit seizoen. We verwelkomen alvast drie kampioenen: Roda 2, Roda D1 en Roda F1

Van de 11 teams die dit weekend in actie kwamen, behaalden er maar liefst 10 een overwinning. Laten we beginnen met de kampioenen te noemen. Roda 2 werd kampioen in de reserve tweede klas en komt volgend jaar uit in de reserve eerste klas. De F1 was al kampioen en de D1 kunnen we ook al wel kampioen noemen. In theorie kan KZ D3 nog op hetzelfde punten aantal komen. Dan hebben we nog drie teams die ook nog voor de titel kunnen gaan: Roda A1, Roda C1 en Roda E2. Roda C1 zorgde voor een daverende verrassing door de ongeslagen koploper BEP C2 te verslaan. De taart kon mee terug naar Purmerend. De A1 heeft ook nog kampioenskansen , maar heeft nog wel een zwaar programma. De E2 tenslotte maakt het wel heel spannend: op de laatste speeldag op 15 juni moeten ze tegen de mede koploper Groen Geel E4. De uitwedstrijd wonnen ze met het kleinst mogelijke verschil: 1-2. De pechvogel van deze week was onze E1. Zij verloren van KZ E2 en de kampioenskansen lijken nu uitzicht.

Dan de overige teams die het ook heel goed doen maar een team in de poule hebben die misschien net iets sterker is. Roda B1 stevent af op een tweede plaats. Roda E3 behaalde de derde winstpartij op rij en staan ook al tweede.  De F2 staan derde en moesten tegen BEF F2, ook hier werd het reuze spannend en onze F2 wonnen met 14-13!

Als laatste de senioren. Roda 1 won van EKVA 1 en staat nu boven aan, maar wel in het rechter rijtje. Roda 3 leverde een geweldige prestatie door in Amstelveen van KVA 4 te winnen met 17-18. Het is niet duidelijk of deze overwinning betekent dat Roda 3 nu niet degradeert.