IJsselvogels 1 tegen Roda 1

De vloer van IJsselvogels wordt gedweild

Afgelopen zaterdag speelden we tegen IJsselvogels 1. Het regende heel hart, waardoor we lang moesten wachten met spelen. Dat was niet leuk. Gelukkig gingen de mensen van IJsselvogels de vloer dweilen, waardoor we toch nog konden speelen.

Jitter scoorde 1-0 van afstand. Daarna kwam Jelmer met een wegtrek 2-0. We gingen en gingen maar door. Liselotte scoorde een mooie doelpunt van de witte lijn. Hidde dacht dat kan ik ook en scoort de 4-0. Daar kwam Jitter weer en scoort 5-0. De tegenstander vond dit niet leuk en dacht wij maken de 5-1. Hidde vond dit niet leuk en maakt de 6-1. Ook Jari dacht ik moet ook scoren en maakt de 7-1. De tegenstander vond het genoeg en maakt 7-2. Ze waren nog niet klaar en maken 7-3 en 7-4. Jelmer maakt weer een wegtrekbal 9-4. Jelmer wil niet stoppen en maakt met een afstand 10-4. Het wordt nog 14-6.

Rust. Sebas zei dat we het goed gedaan hadden.

IJsselvogels wilde niet meewerken met Roda en start heel fel. Jitter maakt nog een hele mooie doorloopbal. 15-6. Ronald houdt de score heel goed bij 16-6. Hidde scoort gelukkig ook nog veel. Dan zegt IJsselvogels stop en komen ze terug. Sjanna komt er nog in voor Joets.

De tweede helft was slecht, maar gelukkig gewonnen! Volgende week tegen Vitesse gaan we weer winnen!

Jelmer F1

Doelpunten: Hidde 6, Jitter 5, Jari en Jelmer 3, Liselotte 2, Tarzan en Sandy 1