Is korfbal maar een spelletje?

Er bereiken mij de laatste maanden veel droevige berichten over leden die operaties moeten ondergaan, in het ziekenhuis worden opgenomen, een ernstige ziekte onder de lede hebben of onlangs nog het droevige bericht van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Bert Tuyn. Dit soort berichten zet mij soms aan het denken waarvoor we met z’n allen zo druk in de weer zijn met korfbal en ons cluppie. We hebben een prachtige vereniging die ons verbindt met geluk, emoties, verdriet maar ook veel spelvreugde. We kennen een zeer rijke historie die zichtbaar zal worden wanneer het jubileumboek tijdens de officiële receptie op 3 februari ter beschikking komt en waarin heel veel tijd en energie is gestoken door Luzan, Lida en Age sr. Een pareltje dat volgend jaar zeker niet mag ontbreken op elke boekenplank.

We maken ons dus op voor een heel bijzonder jaar waarbij we graag (weer) veel leden, oud-leden en betrokken personen willen ontmoeten tijdens de vele activiteiten die de jubileumcommissie voor ons allen in petto heeft. De aftrap begint met onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari in onze knusse kantine waarbij ik jullie graag veel gezondheid wil toewensen. Er wordt voor een lekker warm hapje gezorgd en uiteraard zal de champagne niet ontbreken. Maar voor het zover is, hoop ik dat je in de gelegenheid bent om samen met je familie en/of naaste vrienden gezellig Kerst te vieren. Even weg van alle besognes en nare berichten. Geniet met en van elkaar zolang het nog kan.

Ik wens jullie namens het bestuur vrolijke en gezellige kerstdagen en een spetterende jaarwisseling. Tot 5 januari en kijk a.u.b. uit met vuurwerk. We hebben elkaar hard nodig.

Paul (duo voorzitter)