Ivan Karsters ook volgend seizoen trainer Roda 1 Ronald Hanegraaf nieuwe trainer Roda 2 Age Knossen(jr.) blijft aan als selectietrainer

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat hoofdtrainer Ivan Karsters ook volgend seizoen te zien zal zijn als trainer van W.k.v. Roda 1. Met het aanblijven van Ivan Karsters willen we zorgen voor de nodige continuïteit en het verder ontwikkelen van onze talentvolle selectie. Naast Ivan zal ook Age Knossen (jr) aanblijven als selectietrainer. Age zal zich gaan inzetten voor de selectie als geheel en zal de samenwerking met Ivan nog verder gaan intensiveren.

Dan ook een “nieuw” gezicht als trainer van Roda 2. Ronald Hanegraaf zal volgend jaar het 2e team onder zijn hoede nemen. Ronald is natuurlijk al een bekende binnen de vereniging als huidige trainer van Roda A1. Ronald presteert met de junioren ontzettend goed dit seizoen en wij verwachtten dat hij in samenwerking met Ivan en Age deze goede lijn kan doorzetten.
Kortom we zijn er trots op dat de selectie volgend seizoen over 3 trainers kan beschikken en we hopen dat dit tijdens het 100- jarig bestaan tot mooie resultaten zal leiden.

Bernlef Knossen