Jeugddisco Roda groot succes!

Al weer de 3e activiteit van dit jaar waarbij het JAC aanwezig is. Vrijdag 28 februari hebben wij als JAC voor de eerste maal een heuse disco voor de Rodajeugd georganiseerd. En dit was een succes! Ongeveer 50 kinderen hebben deze avond genoten van deze eerste disco. Helaas was het bericht nog niet goed aangekomen bij onze kangoeroes, maar wel een zeer hoge opkomst onder de leden van de F t/m de B- teams!

De avond begon om 19.00 waarbij de jongste leden onder ons konden genieten van de muziek en spelletjes. Daarnaast kon er in een speciale hoek een leuke foto worden gemaakt, voor degene die dit wilde.

Om 20.15 was het de beurt aan de oudere jeugd en dit feestje duurde tot 22.00. Wij en de kinderen hebben hier weer enorm van genoten en op naar de volgende JAC activiteit!

Om alvast iets te verklappen, er staat binnenkort weer een paasactiviteit op de planning, waarbij ook de kangoeroes weer van harte welkom zijn. Later dit jaar is het weer bingotijd en voor de rest verklappen wij het nog niet.

Als laatste wil ik toch graag nog even aandacht en een bedankje voor enkele van onze volwassen jeugdleden. Deze avond konden wij deze wederom een beroep doen op enkele van hen. Ilse, Remco, Aileen, Jonne en Koen bedankt voor jullie hulp!

En natuurlijk niet te vergeten enkele hulpouders en C- leden die ons hierbij op de avond zelf ook ondersteund hebben!