Jeugdnieuws

De afgelopen week zijn alle trainingen begonnen. Sommige teams trainden al een week eerder. Laten we hopen op een goed seizoen. Vorig jaar is de prijzenkast nauwelijks aangevuld, hopelijk gaat dat dit seizoen een stuk beter. Zaterdag meteen 8 thuiswedstrijden van de jeugdteams. En als je de eerste wedstrijd een goed resultaat neerzet voelt dat extra lekker. Heel veel succes allemaal en maak er een mooi seizoen van.

Teamfoto’s

Ook dit seizoen willen we teamfoto’s maken te beginnen a.s. zaterdag. Deze teamfoto’s worden opgehangen aan de wall of fame in het clubgebouw en op de teamfoto site op onze website. Als het goed is heeft de trainer/coach in de team app. al gevraagd aan de ouders of er geen bezwaar is tegen het nemen van een teamfoto. Dit in het kader van de nieuwe privacy wetgeving. Hebt u wel bezwaren laat dat dan aan uw trainer/coach weten, dan maken we geen foto.

Kangoeroe speluur a.s zaterdag om 10.00 uur.

Zaterdag het eerste Kangoeroe speluur van dit nieuwe seizoen. Het is extra druk op het veld want er worden tegelijkertijd ook drie jeugdwedstrijden gespeeld. Ook is er springkussen vanaf 10.00 uur om het allemaal extra feestelijk te maken.