Jeugdteams seizoen 2017-2018

Alweer een aantal weken terug lieten we weten bezig te zijn met de teams voor het nieuwe seizoen. Naast de normen voor maximale leeftijd en de marge waar de gemiddelde leeftijd tussen moet liggen kregen we ook te maken met het hanteren van de peildatum 1 januari 2018, de leeftijd van het jeugdlid op dat moment. Naast deze regelgeving en samen met de input van de jeugdtrainers om sport en plezier samen te brengen zijn we tot deze jeugdteams gekomen.

Zoals jullie kunnen zien hebben we in de A, B, C en D niet zo heel veel heren. Mocht je een jongen kennen die wel zou willen korfballen en krijg jij het voor elkaar dat hij lid wordt! Dan ligt er voor jou een leuke verrassing klaar!

Daarnaast was ook onze doelstelling om tegelijk met het publiceren van de teams de trainers/coaches te kunnen noemen. Gelukkig zijn er weer Rodianen en ouders van jeugdleden bereid gevonden om komend seizoen aan de slag te gaan met de jeugd. Bij een tweetal teams staat één naam genoemd, dit willen we graag uitbreiden naar minstens twee. Er zijn al mensen benaderd om deze ‘vacatures’ in te vullen en we hopen natuurlijk dat ze dit gaan doen, mocht hier duidelijkheid over zijn dan laten we dit weten.  Ook handig om te weten is dat niet alle trainer/coaches fulltime aanwezig zijn bij de trainingen/wedstrijden. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal binnen het team en voor de ouders duidelijk zijn wie wanneer aanwezig is.

We hopen dat iedereen met net zoveel plezier en misschien met nog meer het komende bijzondere – 100-jairge- seizoen in gaat. En samen, jeugdspelers, ouders, trainers en coaches er een mooi seizoen van maken!

Mocht u nog vragen hebben. Woensdag 24 mei is de jc/tjc van 19.00-19.30 uur in de Kemphaan aanwezig om deze te beantwoorden.

Jeugdcommissie

Technische Jeugdcommissie

[table “JT1718” not found /]