Jeugdteams seizoen 2018-2019

Met nog een enkele wedstrijd, een aantal trainingen en nog wat leuke activiteiten op de kalender is dit seizoen al weer bijna afgelopen. Dat betekent ook dat we de afgelopen tijd druk bezig zijn geweest om de jeugdteams voor komend seizoen op papier te zetten. Rekening houdend met de regelgeving vanuit de bond betreffende de leeftijden en in samenwerking met de trainers/coaches zijn we tot deze teams gekomen. Het is nog mogelijk dat er (kleine) wijzigingen aangebracht worden en de nieuwe leden moeten hier ook nog in opgenomen worden. De eerste nieuwe leden hebben zich aangemeld en we gaan ervan uit dat dit er nog meer worden.

Trainers en coaches staan nog niet vermeld. Op het moment wordt er aan gewerkt om weer voor alle ploegen trainers en coaches te werven en deze aan de ploegen te koppelen, zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we hier over informeren.

Mochten er nog vragen zijn dan is a.s. woensdag 30 mei 18.30-19.00 uur in de Kemphaan de gelegenheid om deze te stellen. Hierbij zullen we alleen in gesprek gaan met een jeugdlid als hier ook een ouder van meekomt.

Voor de laatste weken en alvast voor komend seizoen wensen we iedereen veel plezier!

Technische Jeugdcommissie
Jeugdcommissie

Klik hier voor de team indelingen