Recht Op Doel Af
Archief
 

Op zaterdag 6 januari mocht ik de jeugdtopper zijn. Bij de wedstrijd van het eerste tegen Sparta uit Nijkerk. Voor de wedstrijd mocht ik met de spelers op de foto en daarna gingen we naar de kleedkamer voor de bespreking. De doorloop bal ging er net niet in. Iris en Tara (mijn teamgenoten uit de D1) kwamen gezellig bij mij op de bank zitten tijdens de wedstrijd. Jammer genoeg verloor het eerste de wedstrijd. Ik vond het heel leuk om de jeugdtopper te zijn.

Jaël

Koop bij bol.com
 • logo_Eggink_schilders_150
 • Fietspoint
 • MusicJourney_150
 • logo-sab-2017-150px
 • korfbalkids
 • Plooijer
 • obm verzekeringen
 • jb van het kaar
 • Woudt Fietsen
 • Volkers
 • Benecke
 • Rabobank
 • oudenaren
 • Binderij Zaandam BV
 • havik
 • HH Kappers
 • Benecke
 • Rabobank
 • Hauzendorfer
 • Babino
 • Canton
 • Albers
 • Auto Prins
 • van de Stadt mode schoenen
 • Benecke
 • Rabobank
SponsorKliks