Jeugdtopper van de week was: Caspar Koekkoek

Zaterdag 21 januari was ik pupil van de week bij Roda-Albatros. Het was erg leuk. Vooraf heeft iedereen die het weet het altijd over de doorloper en dat de meesten helaas mis gooien. Ook mijn doorloper ging er helaas niet in. Ik gooide helaas iets te hard. Bij het inlopen moest ik naast Nicolien lopen.

Bij de kassa heb ik natuurlijk op Roda gewed. Helaas had ik de uitslag niet goed, maar wel de winnaar. De mensen voor mij hadden allemaal op Albatros gegokt. Het grappigste van de avond vond ik wel dat bij de aankondiging de microfoon telkens uit viel als Age wilde vertellen dat Roda “laatste” stond.

Natuurlijk ga ik niets vertellen over bespreking in de kleedkamer. Dadelijk leest de volgende tegenstander dit nog. De spelers waren allemaal aardig voor mij. Ik hoefde deze zaterdag niet zelf te spelen, dus kon helaas niet vertellen hoe mijn eigen wedstrijd was. Maar het was wel leuk dat ze daar bijvoorbeeld naar vroegen.

Ik vond dat Charlie het beste speelde, maar iedereen deed goed mee. Ze hebben verdiend met 16-10 gewonnen. Ik vond het bijzonder dat ze tegen de koploper hebben gewonnen! Ook vond ik het leuk om mijn trainer Kees te zien spelen.

Ik vond het een goede wedstrijd, maar de tegenstander was het niet met mij eens. Een speler van de tegenpartij zei tegen mij dat het geen mooi korfbal was, maar dat je er blijkbaar wel mee kunt winnen. Ik heb in ieder geval genoten!

Caspar Koekkoek