Jeugdtopper van de week was: Dorien de Leeuw

Ik ging zaterdag 28 januari naar de wedstrijd van het 1e. Ik vond het toch wel een beetje spannend en ook heel leuk. Ik kon Kees Havik, Nicolien Rep en Liselotte Pauw. De doorloper ging er helaas niet in. De korf was hoger dan die waar op ik speel maar de bal kwam wel tegen de korf aan. Ze hebben uiteindelijk 27-17 gespeeld! De punten gingen heel snel omhoog. Ik vond het oplopen ook heel leuk. Ik liep naast Nicolien. Ik zat tijdens de wedstrijd aan de kant bij de andere spelers. Het was leuk en ook grappig want de ene na de andere bal ging in de korf. Kees, Hidde en Nicolien scoorden veel en ik vond het knap dat zij van een hele verre afstand de bal in de korf gooiden. Ik vond het leuk om mijn trainer Kees te zien spelen. Ik vond het leuk om jeugdtopper van de week te zijn!

Groetjes, Dorien de Leeuw