Jeugdtopper van de week!

Hoi, ik ben Iris Elemans, lid van de D1. Deze week was ik Jeugdtopper van de week!

Ik vond het heel leuk want ik kwam aan in de sporthal en ik kreeg een boekje waarin ik stond van Otto. Het was wel leuk, want er stond dat ik 11 jaar was, terwijl ik pas 9 was. Toen mocht ik met het 1e mee naar de kleedkamer voor de bespreking. Daarna maakte wij een foto met het 1e. Toen mocht ik oplopen met iemand van het 1e. Ze waren allemaal heel erg aardig. Sommige kende ik al. We moesten ook nog even stil zijn omdat iemand die al 50 jaar lid is was overleden. Dat vind ik wel zielig. Toen ging ik de doorloopbal maken. Hij ging er echt bijna in, maar net er overheen. Het was een hele spannende wedstrijd en in de rust mocht ik weer mee naar de kleedkamer. Toen gaf de coach nog tips aan het 1e. Het was een spannende wedstrijd maar toch hebben ze gewonnen. Aan het eind ging ik ze feliciteren en mocht ik mee rennen met de zwaai. Toen ging ik naar huis maar ik wil elke week wel Jeugdtopper van de week zijn.

Iris