Job Schoordijk nieuwe trainer van Roda 2

De TC is verheugd te kunnen melden dat Job Schoordijk volgend seizoen Roda 2 onder zijn hoede zal nemen. Job is 28 jaar en heeft o.a. gekorfbald bij Groen Geel, en in de selectie van Furore en Helios. In de coronaperiode is Job gestopt als actieve speler en is hij zich op het trainerschap gaan concentreren. Momenteel coacht Job het tweede team van DSO uit Alkmaar.

Met Job verwachten we een ambitieuze trainer in huis te hebben gehaald die gericht is op de ontwikkeling van het team en het individu.

In april/mei zal Job zich officieel even komen voorstellen. Dan komen we met de selectie voor volgend seizoen bij elkaar voor een stukje uitleg en planning.

In de komende weken zal Job alvast wat wedstrijden bekijken van de junioren en de selectie, zodat hij met oog op volgend seizoen al een beetje een beeld krijgt van de spelers.

Met Job slaat Roda weer een belangrijke slag richting volgend jaar. Inmiddels is bekend dat Arno Heermans volgend seizoen Roda 1 gaar trainen en Jelmer Knossen volgend seizoen weer in de selectie gaat spelen.