Jubileum programma deze week

Omdat het jubileum een grootschalig evenement is dat het hele jaar doorloopt hier nog even een paar spelregels om alles deze week goed te laten verlopen.

Officiële receptie zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur: alleen voor genodigden. En een genodigde is iedereen die een schriftelijke of digitale uitnodiging heeft gekregen.

Instuif van 18.00 tot 21.00 uur: dit is met name bedoeld voor alle Roda leden waaronder ook commissieleden, ereleden, leden van verdienste, (jeugd) trainers en coaches, scheidsrechters en jeugdwedstrijdleiders, donateurs, ouders van jeugdleden. Voor een feestelijk gerecht wordt gezorgd.

Parkeren rond het clubgebouw: wij verwachten zowel bij de receptie als de instuif veel bezoekers. Zoals u/jullie weten is de parkeerruimte beperkt in Westzaan. Woon je in Westzaan kom dan, indien mogelijk, zoveel mogelijk met de fiets of lopend.

Jubileumboek. Zaterdag wordt het eerste boek aan wethouder sport Jeroen Olthof uitgereikt, daarna is het ook voor overige belangstellenden beschikbaar. We hebben veel internet bestellingen, die zijn allemaal keurig verwerkt. Wij hebben geen bevestiging gestuurd van de ontvangst van uw bestelling. Maar wees gerust, wij reserveren een exemplaar voor u. Wij zitten al op ongeveer 150 bestellingen in het voortraject.

Wilt u/ jij deze week nog een boek bestelling doen dan kan dat via deze link…….., dan kun je ervan overtuigd zijn dat je een boek krijgt. Het bestelproces is volledig digitaal. De kosten zijn 19,50 per stuk.