KangoeroeKlup

Speluren 2017-2018

Volgende week verwachten wij het spelschema voor het seizoen 2017-2018 te publiceren. Als wij het goed begrepen hebben vindt op 16 september het eerste speluur plaats van 10.00 tot 11.00 uur. De Rabobank is er dan met een filmploeg

Informatie van: KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND

Onthulling metamorfose Kangoeroe Klup wordt feestje voor alle Kangoeroes

De Kangoeroe Klup ondergaat een metamorfose!  Dit betekent een nieuw logo en een nieuw uiterlijk voor onze Kangoeroe Klupvrienden Scoro, Funny, Jumper en Spurt. Natuurlijk vindt de onthulling van deze restyling feestelijk plaats. Komen jullie Kangoeroes ook?

Op zaterdag 30 september geven we een Kangoeroe Klupfeest bij korfbalvereniging HKC te Hardinxveld-Giessendam, van 10.00 uur tot 11.30 uur. Naast een officieel moment, maken  we er met alle aanwezige Kangoeroes een heerlijk feestje van! 

Jelmer Knossen (KorfbalKids) en Dolf Nijbroek (consulent KNKV) zorgen voor leuke spelletjes en enthousiaste Kangoeroes. En bij een feestje horen cadeautjes! Voor alle kinderen ligt er ééntje klaar!!

Wil jij met jouw vereniging bij dit feestje zijn? Dat kan! Meld je voor vrijdag 22 september aan via de volgende link: http://bit.ly/2vEalGq