Kios C3 – RODA C1

Eindelijk eindelijk na heeeeel lang mochten we weer echt beginnen met het korfbal seizoen. We hebben natuurlijk wel 2 oefenwedstrijden gespeeld maar nu gaat het weer om het eggie. Iedereen had er ook heel veel zin in! Het was alleen jammer dat Eefje nu ziek was hopelijk ben je er dinsdag wel weer.

We beginnen in de aanval met:

Jacob
Faas
Madelief
Larissa

Verdediging:

Thijs
Julian
Nora
Mitchel

De wedstrijd kan nu echt beginnen Daan had ons even een goeie peptalk gegeven en we gingen er ook vol tegen aan. Al gauw kwamen we 1-0 achter en gelukkig maakte Faas meteen de 1-1. Het ging even gelijk op Kios scoorde 2-1. Nora wilde wel weer wisselen en scoorde 2-2.

Het was best spannend zo maar al snel liepen wij aardig uit. Faas scoorde er 2 achter elkaar en Thijs en Nora maakte er 2-6 van! Ik dacht dat het nu rust was maar dat weet ik niet heel goed meer.

Diego kwam er in voor Thijs en wij gingen weer verder, ook met scoren. Kios maakte er ook nog 2 maar daar waren wij niet bang voor 4-6. Mitchel maakte na de rust de 4-7. Larissa gaf de ballen goed aan waardoor Faas 2 x achter elkaar een doorloper maakte 4-8 en 4-9. Kios maakte hun laatste goal 5-8.

We waren heel goed aan het aanvallen en het verdedigen ging ook echt heel goed!

De 2 j’s Julian en Jacob maakte ook nog even een goal en zo liepen we lekker uit 5-11!

Nog 10 min te spelen en wat gingen we goed, de ballen werden goed afgevangen speelden lekker rond. Faas maakt de 5-12 en ja ja ons nieuwe talent Madelief die net een jaartje korfbalt nu al in de hoge korf, scoort de 5-13.

En met de nieuwe regels als je een strafworp mee krijgt moet je hem zelf nemen. Nora kreeg een strafworp mee en ze ging er voor, helaas ging de strafworp mis maar ze ving de bal weer op en schoot hem er als nog in 5-14!!

Wat een leuke pot was het en de winst gaat lekker mee naar Westzaan!!!

Volgende x mag Eefje een verslag schrijven 😜

Groetjes Faas