Klein/Groot feestje bij de D2!

Zaterdagochtend en (bijna) heel Westzaan sliep nog, vertrok de D2 met opkomende zon naar Apollo voor de laatste veldwedstrijd.
Na het rondje rituelen: schoenen aan, bespreken, warmlopen en inschieten had de D2 een heerlijke start. De verdediging onderschepte vliegensvlug de ballen en de aanval liet de bal in een lekker tempo rond gaan, zocht en vond mooie kansen, 2 mooie doorlopers gooide Femke erin 0-2.

Apollo werd wakker en feller en zette de stand op 2-2. AimeĆ© scoorde vervolgens een mooie wegtrekbal 2-3. Na de vakwissel, hield de 2e verdediging het goed dicht en lukte het Romy te scoren na een lange bal helemaal vanuit het andere vak 2-4. De tweede helft was een pittige, de lange armen (en heren) van Apollo maakte het zo nu en dan de meiden best lastig, maar ze bleven doorbuffelen! Er waren weer kansen en Carmen schoot een mooie raak, 2-5. En toen vielen ze even niet meer…..helaas bij Apollo wel 3-5 en 4-5.

Wij ouders konden de minuten wel wegkijken, de meiden konden de overwinning al ruiken maar moesten nog keihard werken in de verdediging, de aanval zocht naar kansen en de coaches hupte van het ene been op het andere….

Yeah het eindsignaal!!! En een welverdiende overwinning van deze toppers!!! Aimee en Carmen bedankt voor het invallen!