Korte berichten

Sponsor diner 18 oktober a.s. voor financiering 100 jarig jubileum volgend jaar

Hebt u zich al opgegeven? Een 3 gangen menu in hotel restaurant De Prins. Ga naar de Rode site voor meer info. Even scrollen en terugbladeren op de homepage en alle informatie is beschikbaar, hoe u zich moet opgeven en informatie over het menu. De opbrengst van de avond, na aftrek van de kosten voor De Prins, is voor de financiering van het jubileum.

Mexicaans eten!

Zaterdag na de thuiswedstrijden is er weer eten bij Roda. Kok Milco gaat aan de slag in de Mexicaanse keuken. Geef je tijdig bij hem op voor inkoop.

De Dag Van Westzaan (DDVW)

Zaterdag was De Dag Van Westzaan(DDVW). Diverse evenementen de hele dag op verschillende plaatsen. Het blijkt dat  de belangstelling vooral uit gaat op zo’n dag naar “old timers”, monumenten, schilderijen, toneel, muziek e.d. De grote kerk had bijvoorbeeld 250 bezoekers, molen Het Prinsenhof: 80. Voor sportverenigingen lijkt zo’n dag minder aantrekkelijk. Als wij 10 bezoekers hebben gehad is dat het wel. Kortom mee doen prima, maar dan moeten we een spectaculair programma verzinnen

Teamfoto’s voor de wall of fame

Wij gaan het dit jaar opnieuw proberen. Teamfoto’s proberen te maken. Wij willen ze maken bij de komende thuiswedstrijden. Dus een extra reden om nooit af te zeggen voor een wedstrijd. Wij kunnen niet speciaal aangeven welke wedstrijden wij er zullen zijn om foto’s te nemen.  Ook de recreanten en de kangoeroes willen we graag op zo’n teamfoto.

Deze mededeling is gedaan om eventuele kort gedingen op voorhand te helpen voorkomen.

Eindelijk duidelijkheid over de containers

Als je in Westzaan eens om je heen kijkt op weg naar het korfbalveld dan zie jij bij Zorgcomplex Lambert Melisz twee foei lelijke containers staan. Iedereen is het er over eens dat die die daar weg moeten. Een van de plannen van de gemeente was om ze in de voortuin bij een aantal bewoners van de Torenstraat te zetten en bij de ingang van Roda. Dat plan is gelukkig van de baan. Er lijkt nu een alternatief gevonden te zijn aan de overkant van Lambert Melisz naast de parkeerplaatsen. Iedereen lijkt met deze nieuwe locatie te kunnen leven.

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is vastgesteld op vrijdag 20 oktober in het clubgebouw.