KVZ 23 E2 – Roda E1

Vandaag trad de E1 aan tegen KVZ. Na start van de wedstrijd bleef de score lang 0-0.
De training van afgelopen donderdag, waarin vrijlopen geoefend werd, was goed terug te zien in op het veld. Er werd lekker over gegooid en het kwam regelmatig tot een schot. Helaas in het eerste kwart nog niet raak.

In het tweede kwart werd er goed verdedigd, wat dan balbezit opleverde. Even later resulteerde dit in de openingstreffer van Lianne. Ze bleven goed spelen, waardoor ook de 0-2 van Lois snel volgde.
Door een gaatje in de verdediging bij Roda werd het vervolgens 1-2. Maar een strafworp voor Lois werd door haar goed benut: 1-3.
De tegenstander scoort niet veel later 2-3, maar Lois scoort opnieuw met een prachtig schot 2-4.

Na rust wist de tegenstander snel de korf te vinden: 3-4. Roda verliest jammergenoeg wat vaker de bal en de tegenstander maakt daar gebruik van: vrij snel wordt het 5-4. Maar Roda vecht terug en maakt weer gelijk: 5-5 door Jurre.
Veel schoten over en weer en dan valt ‘ie erin voor tegenstander 6-5. KVZ gooit snel over en scoort 7-5

In het laatste kwart komt Roda niet meer aan bod. Een strafworp wordt helaas gemist, de vrije speler kan niet meer zo goed gevonden worden en doorloopballen lukken helaas niet. De tegenstander scoort nog wel en de eindstand is 9-5. Maar ze hebben echt goed gespeeld!