KZ A3- Roda A1: Rode koppies en een niet ontevreden coach!

De zon schijnt heerlijk en de zonnebrillen kunnen erbij op. Zoals verwacht van KZ, gaan ze voortvarend van start. Het team is gretig en snel en Roda lijkt hier nog even aan te moeten wennen. Na 15 min staat het 2-0. Maar de aanval van Roda geeft enige weerstand met een doelpunt van Eva, 2-1. Met een doorloopbal maakt KZ 3-1. Helaas wordt de omdraai bal van Daan afgefloten, dus gaat de 3-2 niet door. Verdedigend loopt het bij de dames niet helemaal goed en daar weet KZ 4-1 uit te maken. Na de 5-1 is het weer aan Roda en Eva scoort, voor de pauze, van afstand 5-2. Met een pauze kunnen de rode koppies hopelijk een beetje afkoelen.

Met opgeheven hoofd komt Roda uit de kleedkamers en laat gelijk weten dat Roda nog niet klaar is met deze partij. Eva scoort gelijk 5-3. KZ blijkt goed te zijn in het benutten van vrije ballen en weet daardoor de voorsprong uit te bouwen tot 7-3. Jelle kan van afstand scoren: 7-4. Wederom scoort KZ uit een uit vrije bal, 8-4, en snel erna 9-4. Daan kan scoren, 9-5. Jelle maakt gemakkelijk 9-6 en volgens Arno is het ook niet zo moeilijk om te scoren. Maar de pittigheid en snelle omschakeling van KZ geeft Roda geen ruimte dichterbij te komen. Direct maakt KZ 10-6.

Hoewel de conditie Roda parten begint te spelen weet Daan de stand op 10-7 te zetten. KZ loopt uit naar 12-7. Met 12-8, doelpunt van Eva, laat Roda weten dat ze zich niet zomaar verslagen geeft. Jasmijn geeft hier vervolg aan met 12-9. En net voor het eind van de wedstrijd scoort Sjoerd 12-10. Zeker niet slecht gedaan hoor!

Nog iets meer aan conditie werken en de gretigheid om de bal te willen hebben dan wel te houden zou misschien de volgende keer wel tot een gelijkspel kunnen leiden?

Dus hup aan de slag en volgende week tegen Badhoevedorp als op alles om de winstpunten mee naar huis te nemen