KZ/Thermo4U E4 tegen Roda E3

Deze week hebben we hard getraind om de gaten te dichten in de verdediging. Dat was te merken in het spel van vandaag. Bloed fanatiek beginnen we de wedstrijd met Sanne, Noud, Ize en  Ruben. Overduidelijk te zien dat de tegenpartij meer groene groentes hebben gegeten want ze staken qua lengte flink boven ons uit waardoor ze lastig te verdedigen waren. Het eerste tegendoelpunt kwam na 5 minuten. Sanne maakt een mooie aanval en de bal mist net de korf waardoor de tegenstanders weer de bal hebben. Noud weet hem weer met een mooie onderschepping af te pakken Ize paast hem door naar Ruben en weer mist de bal de korf helaas. Dan krijgen we nog een strafworp mee maar ook deze mag er helaas niet in in. De kleine pauze volgt en Lens,Maddy,Bart en Fenna nemen het roer over.

Na een minuut hebben we al weer een tegen goal. Bart weet met een schitterende actie de bal net langs de korf te gooien het mag helaas niet zo zijn deze wedstrijd. Er volgt een strafworp tegen en die is raak 3-0 maar de hoofdjes gaan gelukkig niet zakken we blijven ervoor gaan. Wederom krijgen we mooie kansen maar ze gaan er maar niet in en krijgen nog twee goals tegen. Na de derde pauze mogen Lens,Fenna,Noud en Sanne weer aan de bak. Er wordt nog steeds goed verdedigd krijgen mooie kansen maar helaas we krijgen nog een tegen goal. Laatste pauze hebben we gehad we gaan er weer vol tegenaan met Ize, Bart, Maddy en Ruben.  Ize is bloed fanatiek pakt de bal af er wordt goed overgespeeld naar Maddy daarna volgt een mooie bal naar Ruben die paast hem prachtig door naar Bart en ja daar is hij dan een fantastische schot  richting de korf en het publiek raakt in extase hij zit eindelijk en dat op zijn verjaardag geweldig !

Het eindigt in 8-1.

Er is goed gespeeld vandaag, de lengte van onze tegenstanders maakte dat ons spel flink bemoeilijkt werd.  Een lekkere traktatie van onze jarige Bart maakte alles weer goed vandaag, op naar volgende week.