Lieve Rodianen, supporters en korfballiefhebbers

Afgelopen december mocht het vlaggenschip van Roda aantreden in sporthal de Struijck in Zaandam. Op het programma stond de derby waar al het hele jaar over gesproken werd. ZKV dat gedegradeerd is uit de overgangsklasse tegen Roda dat al jarenlang in de eerste klasse speelt. Ondanks dit feit was deze wedstrijd anders dan andere. Bij een derby komt meer spanning kijken, heerste er een andere sfeer, speelden we voor een volle sporthal en was de onderlinge strijd voelbaar!

De overvolle tribunes, die voor een fantastische sfeer zorgden, waren niet alleen gevuld met Rodianen en ZKV-ers, maar ook met korfballiefhebbers van andere verenigingen en toeschouwers die de wedstrijd graag wilden beleven! Tijdens de bloedstollende derby werd elkaar niks cadeau gedaan. Dit resulteerde in een gelijkspel!

Aanstaande zaterdag 2 maart krijgt deze derby in de Zaanstreek een vervolg! Uiteraard wilt u dit spektakel niet missen! Wij zien u dan ook graag om 15.10 uw plek bemachtigen op de tribune zodat u de hele middag kunt gaan genieten!!

U bent er toch ook bij?!!

Aanvang:
Roda 2 – Achilles 3      15.10 uur
Roda 1 – ZKV 1             16.30 uur

Tot zaterdag!
De Roda selectie