Loterij Grote Clubactie 2017

Beste Jeugdleden,

Na jullie welverdiende vakantie is het korfbalseizoen alweer een paar weken bezig. Zo start ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie weer. Een nieuw seizoen om de opbrengst van 1.931,94 van 2016 te verbeteren!

Hoe kunnen we dat doen?

Om de opbrengst te verbeteren hebben wij jullie hulp nodig!! Jullie ontvangen deze week van jullie trainers/coaches de verkoopboekjes waarmee jullie vanaf zaterdag 16 september langs de deuren mogen. De loten kosten € 3,- waarvan € 2,40 naar WKV Roda gaat. Jullie ontvangen voor elk verkocht lot € 0,20. De inleverdatum is zaterdag 30 september. Diegene die de meeste loten heeft verkocht binnen WKV Roda en zijn/haar boekje inlevert op uiterlijk zaterdag 30 september ontvangt een verrassing. Houdt de nieuwsflits in de gaten!

Overige prijzen

De Grote Clubactie zelf heeft een website in het leven gebracht, namelijk www.kids.clubactie.nl. Op deze website kunnen jullie tips & trucs vinden voor het verkopen van zoveel mogelijk loten. Je kan daar eveneens moppen, kleurplaten, etc. op vinden. Het alle belangrijkste is natuurlijk de prijzen die je kan winnen en die kan je daar vinden! Een van de prijzen is bij het verkopen van 20 loten of meer een gratis entreekaart voor een dagje uit bij het onderstaande park en bedrijven.


 

 

De boekjes kun je inleveren bij je trainer/coaches en bij de onderstaande inleveradressen:

Patrick WinterFluitekruidweg 287Zaandam
Mariska MayKersenboomstraat 33Westzaan
Monique van WestropGroene Jagerstraat 7Westzaan

Dus zet je beste beentje voor en doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen!! Wij kunnen dan voor jullie allemaal leuke activiteiten organiseren of als jezelf ideeën hebt is er mogelijk geld voor om die ideeën uit te voeren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Patrick Winter

Jeugdcommissie