Loterij Grote Clubactie 2018

Beste Jeugdleden,

Na jullie welverdiende vakantie is het korfbalseizoen alweer een paar weken bezig. Zo start ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie weer. Een nieuw seizoen om de opbrengst van € 2.078,28 van 2017 te verbeteren!

Hoe kunnen we dat doen?

Om de opbrengst te verbeteren hebben wij jullie hulp nodig!!

Jullie ontvangen deze week van jullie trainers/coaches de verkoopboekjes waarmee jullie vanaf zaterdag 15 september langs de deuren mogen. De loten kosten € 3,- waarvan € 2,40 naar WKV Roda gaat. Jullie ontvangen voor elk verkocht lot € 0,20.

De inleverdatum is zaterdag 29 september. Diegene die de meeste loten heeft verkocht binnen WKV Roda en zijn/haar boekje inlevert op uiterlijk zaterdag 29 september ontvangt een verrassing. Houdt de nieuwsflits in de gaten!

Overige prijzen

De Grote Clubactie zelf heeft een website www.kids.clubactie.nl. Op deze website kunnen jullie tips & trucs vinden voor het verkopen van zoveel mogelijk loten. Je kan daar eveneens moppen, kleurplaten, etc. op vinden. De beste lotenverkopers van 2018 maken kans op één van de fantastische prijzen zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

De boekjes kun je inleveren bij je trainer/coaches en bij de onderstaande inleveradressen:

Helen FinnWeiver 72Westzaan
Mariska MayKersenboomstraat 33Westzaan
Monique van WestropGroene Jagerstraat 7Westzaan

Dus zet je beste beentje voor en doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen!! Wij kunnen dan voor jullie allemaal leuke activiteiten organiseren of als jezelf ideeën hebt is er mogelijk geld voor om die ideeën uit te voeren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Helen Finn
Jeugdcommissie