Loterij Grote Clubactie 2019

Beste Jeugdleden,

Na jullie welverdiende vakantie is het korfbalseizoen alweer een paar weken bezig. Zo start ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie weer. Een nieuw seizoen om de opbrengst van

€ 2.763 (netto) van 2018 te verbeteren!

Hoe kunnen we dat doen?

Om de opbrengst te verbeteren hebben wij jullie hulp nodig!!

Jullie ontvangen deze week van jullie trainers/coaches de verkoopboekjes waarmee jullie langs de deuren mogen. De loten kosten € 3,- waarvan € 2,40 naar WKV Roda gaat. Jullie ontvangen voor elk verkocht lot € 0,20.

De inleverdatum is zaterdag 5 oktober 2019.

Prijzen

De Grote Clubactie zelf heeft een website www.kids.clubactie.nl. Op deze website kunnen jullie tips & trucs vinden voor het verkopen van zoveel mogelijk loten. Je kan daar eveneens moppen, kleurplaten, etc. op vinden. De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

De boekjes kun je inleveren bij je trainer/coaches en bij de onderstaande inleveradressen:

Helen Finn                               Weiver 72                                 Westzaan

Dus zet je beste beentje voor en doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen!! Wij kunnen dan voor jullie allemaal leuke activiteiten organiseren of als jezelf ideeën hebt is er mogelijk geld voor om die ideeën uit te voeren.

Met vriendelijke sportgroeten,

Helen Finn
Jeugdcommissie