Meer informatie over wedstrijden ivm Corona maatregelen 3 December 2021

Na de laatste persconferentie en de daar aangekondigde maatregelen kan het onduidelijk zijn wat er nu wel en niet doorgaat. Bij deze wat verduidelijking.

Alle breedtesportteams spelen door, tenzij een wedstrijd na 17.00 uur gepland staat of na 17.00 uur eindigt. Bij Roda vallen alle jeugdteams in deze categorie.

Kijkend naar de komende 3 wedstrijdweekenden, speelt de A1 één wedstrijd na 17.00. Alle andere jeugdploegen spelen alleen voor 17.00 uur. Het wedstrijdsecretariaat zal in overleg met de trainer en de ploeg kijken of deze wedstrijd op een eerder tijdstip alsnog door kan gaan.

De wedstrijden in wedstrijdsport worden voorlopig oefenwedstrijden, die niet doorgaan als ze na 17.00 uur staan gepland of na 17.00 uur eindigen. Voor Roda vallen alle senioren teams hieronder.

Bij de senioren zal in overleg met de tegenstander per wedstrijd gekeken worden of er gespeeld wordt. Als dit niet zo is kunnen er onderlinge wedstrijden gespeeld worden of een training worden gegeven tijdens de geboekte zaaluren.

Verdere communicatie met de spelers en ouders zal verder voornamelijk via de coaches en de groeps-apps lopen.

Het bestuur en de Jeugdcommissie zullen veranderingen in de maatregelen nauwgezet volgen en in de week voor kerst samenkomen om te bespreken hoe de wedstrijden in de periode na kerst te managen.

Sportieve Groet,
Het Bestuur

Link naar de coronamaatregelen WKV Roda