Met de recreanten op stap

Afgelopen zaterdag waren de recreanten bij het toernooi van Oranje Nassau te gast waar wij de cup met de grote oren moesten verdedigen. We waren met onze voltallige selectie aanwezig en dat wierp zijn vruchten af. We waren in onze poel ingedeeld met HBC, Oranje Nassau en Badhoevedorp.

We speelden 2x 12 minuten per wedstrijd en de eerste ging tegen HBC. We begonnen stroef  maar we wonnen deze met 3-2 met doelpunten van Bert 2x en Marianne 1x.

De tweede moesten we tegen O. N. en dat ging al steeds beter want Lida scoorde 2x achter elkaar en Corrie benutte een kansje bij de korf zodat we met 3-0 voorsprong gingen wisselen. Hans breide onze voorsprong uit naar 4-0. O. N. schoot de ere treffer er in zodat wij ook deze wedstrijd winnend afsloten 4-1.

De laatste ging tegen Badhoevedorp, altijd een lastige ploeg om tegen te spelen maar nu ging het allemaal voorspoedig want na dat wij eerst met 0-2 achter kwamen was het Bert eerst uit een strafworp en daarna met een doorloper de ploegen naast elkaar schoot. Lida, Frank en Marianne deelde mee in de winst door raak te schieten zodat wij wonnen met 5-2.

Wat wij in het geheel niet verwachten kwam weer uit “FINALE”.

De finale was tegen de winnaar van de andere poule en dat was een oude bekende ADOS.

Nu ga je toch merken dat wij echte recreanten zijn vier wedstrijden spelen wordt toch zwaar maar we begonnen goed want Bert opende de score door vanaf halve afstand raak te schieten 1-0. Nadat Ados  er 1-1 van maakte was het Frank die een kansje van halve afstand raak schoot 2-1 en toen was het bij ons op.

Ados scoorde nog 3x waarvan twee uit een heel gemakkelijk gegeven strafworpen.

De 2e plaats is toch een fantastisch resultaat.

We bedanken Oranje Nassau voor het organiseren van dit zeer “zoals altijd” gezellige en relaxte toernooi.

Bert.