Met de recreanten op stap naar . . . . . . . . . Enkhuizen.

Op zaterdag 20 januari 2018 stond er een zaalkorfbaltoernooi voor de recreanten in de agenda. Deze keer waren we te gast bij de korfbalvereniging DTS uit Enkhuizen.

Het programma bestond voor ons uit 4 wedstrijden van 20 minuten en de tegenstanders van deze avond waren achtereenvolgens Exakwa uit Lelystad, Apollo uit Heerhugowaard, DTS uit Enkhuizen en Ados uit Hoorn.

De bezetting van ons team voor deze avond was heel krap: we hadden 4 dames en 4 heren. Gelukkig wilden Heleen en Karin op deze avond meespelen, waardoor er voldoende dames aanwezig waren. Dames, hierbij nogmaals bedankt voor het invallen. Klasse!

Bij de heren konden we helaas niet terugvallen op invalspelers van Roda. Maar voor de laatste 2 wedstrijden hadden we gelukkig wel een invaller kunnen regelen: een van de heren van Apollo (die meestal met een zeer complete ploeg aanwezig zijn) was bereid om met ons mee te doen, waarvoor grote dank! Als er nog heren zijn in de vereniging, die af en toe (vaker mag ook ;-)) een balletje willen gooien, laat het ons even weten.

De resultaten waren heel wisselend: alle ploegen waren echt aan elkaar gewaagd, iedereen kon van iedereen winnen. En dat gebeurde dan ook, de wedstrijden waren onvoorspelbaar, heel spannend en ze eindigden bijna allemaal met minimaal verschil.

Onze resultaten waren 1 x gewonnen, 1 x gelijk en (helaas) 2 x verloren (8 doelpunten voor en 11 doelpunten tegen). De doelpunten waren deze avond voornamelijk afkomstig van onze dames: Karin 2x, Heleen, Corrie en Lyda 1x. De enige uitzondering was Michiel, die met 3 treffers vandaag onze topscorer was.

Na afloop nog even gezellig wat drinken met z’n allen met daarbij een lekker plakje cake, die deze keer door Jeannet was gemaakt: het was weer een heel gezellige en sportieve avond.

De recreanten.