Met de recreanten op stap naar . . . . . . . . . Heerhugowaard.

Op zaterdag 24 maart 2018 stond het laatste zaalkorfbaltoernooi van dit zaalseizoen voor de recreanten op het programma. Deze keer waren we te gast bij de korfbalvereniging Apollo uit Heerhugowaard. We gingen deze avond wel met een dubbel gevoel dit toernooi spelen. Na het overlijden van Bert eind vorig jaar werden we 14 dagen geleden geconfronteerd met het overlijden van Carla. Wederom een geweldige klap voor de recreanten van Roda. Zij maakten allebei al jaren onderdeel uit van onze recreantengroep, Carla als lid van de feestcommissie en medeorganisator van onze uitjes en Bert natuurlijk als trainer/coördinator. We moeten het vanaf nu doen zonder deze twee enthousiaste recreanten.

Bert en Carla: we zullen jullie heel erg gaan missen.

Oh ja, we hebben nog gekorfbald ook. Het programma bestond voor ons uit 4 wedstrijden van 22 minuten en de tegenstanders van deze avond waren achtereenvolgens Exakwa uit Lelystad, HBC uit Enkhuizen, OKV uit Oostzaan en Apollo uit Heerhugowaard. De resultaten deze avond waren boven verwachting: 3 wedstrijden gewonnen en 1 (de laatste) verloren (14 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen). De doelpuntenmakers waren deze avond: Lyda 4x, Michiel 4x, Hans 3x en Han 3x. Met dit resultaat waren we de winnaar van deze recreantenavond. Karin wederom bedankt voor het meedoen!

Na afloop nog even wat drinken met z’n allen met daarbij een lekker plakje cake, die deze keer door Frank was gemaakt: het was weer een gezellige en sportieve avond.

De recreanten.

voor Bert en Carla

Als de zon in de zee zakt, is ie niet weg
Je ziet ‘m alleen niet meer