Met gratis laptop van de zaak…. :-)

Wekelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste club- en korfbalnieuws via Facebook, onze website en wellicht Twitter. Wie wil dat nu niet?!?! Bovendien is deze manier van informeren een noodzaak voor de club, alle leden, ouders van jeugdleden en alle andere geïnteresseerden. Ben jij handig met de computer en multimedia? En vind jij het een uitdaging om hier je steentje aan bij te dragen? Dan is dit een kans voor jou! Per ingang van augustus is de redactie op zoek naar een redactielid voor de jeugd. Hierbij krijg je een laptop van Roda tot je beschikking gedurende de invulling van de functie.

Als redactielid beheer je het jeugdnieuws op de Roda Facebook pagina, de website van Roda en eventueel kun je het Twitter account van Roda gebruiken.  Voor de definitieve invulling kan nader overlegd worden.

Past deze uitdaging in jouw agenda dan ben je van harte uitgenodigd om ons team te komen versterken. Neem in dat geval contact op met Age Knossen of Manon Veneman, via krantje@wkvroda.nl.