MOGEN WIJ ONS EVEN AAN U VOORSTELLEN????

DE JEUGDACTIVITEITEN COMMISSIE VAN RODA WESTZAAN

EN

WIJ ZOEKEN JOU!

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Op dit moment vertegenwoordigen wij nog met 6 leden de Jeugd Activiteiten Commissie van Roda Westzaan, maar helaas vanaf volgend jaar nog maar met maximaal 3 leden. Op dit moment  uit een lid uit de Junioren en moeders van jeugdleden uit de E,D,C en B. Samen proberen wij leuke activiteiten te organiseren voor alle (toekomstige) jeugdleden van Roda.  Immers onze korfbalvereniging bestaat uit meer dan alleen korfbal. Wij zijn bijna allemaal 3 jaar geleden toegetreden tot het JAC met als enigste doel: Leuke activiteiten te organiseren voor de Jeugdleden met een beperkt budget. En dat doen we met veel plezier! en succes 😊, al zeggen we het zelf. Wij zien sinds die tijd het aantal leden dat deelneemt aan de activiteiten steeds verder toenemen, maar we willen meer…….

We zien dat we op dit moment vooral de E,D en C-leden massaal bereiken en grote delen van de F- en B-leden, maar we willen ze allemaal! Van A tot de Kangoeroes. Nu is het wel zo dat niet alle activiteiten voor iedereen geschikt zijn, maar het streven is toch om voor iedereen iets leuks te organiseren in een seizoen.

Enkele voorbeelden van activiteiten die wij reeds georganiseerd hebben zijn bijvoorbeeld “de Bingo, paaseieren zoeken en een Paasknutsel maken, een Moederdaghart versieren, een touwschilderij maken en we helpen, waar we kunnen, mee met andere commissies zoals bijvoorbeeld bij de Giga Kangoeroedag en het schoolkorfbal. Binnenkort staat er voor de A- en B- leden een uitje “Bowlen” op het programma en organiseren we weer een jongere jeugdactiviteit, waarbij dit keer ook eventuele toekomstige leden die aan de schoolkorfbaltrainingen hebben meegedaan, welkom zijn.

Best wel veel zoals u kunt lezen voor 3 leden en mede daarom doen wij een hierbij ook een dringende oproep aan alle oudere leden, ouders van jeugdleden en hierbij vooral ook ouders van de F-leden om ons te komen versterken. Wij willen graag heel veel activiteiten organiseren, maar merken soms dat we nu al met 6 leden simpelweg te weinig tijd en handjes hebben om te doen wat we eigenlijk zouden willen. Daarom, iedereen is welkom en het kan op verschillende manieren. We staan overal open voor. Het kan zijn dat u zegt dat u alleen wilt helpen op de dag zelf en deelname aan de vergaderingen etc, of dat u soms een handje wil helpen, alles is mogelijk.

En nu vraagt u zich misschien af waarom we daarnaast ook specifiek ouders van F-leden oproepen om deel te nemen? Dat heeft de simpele reden dat wij heel graag de kinderen persoonlijk ook kennen en zoveel mogelijk de behoeften van elke leeftijdsgroep willen bedienen. De meeste van ons hebben kinderen in de D of hoger en daarom zouden wij het fijn vinden om een ouder uit de beginnende teams in ons midden te hebben. Dat neemt niet weg dat we blij met alle hulp zijn en ben u een ouder uit een ander team, ook dan horen of zien wij u graag!

Wij willen heel graag ook volgend jaar nog leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze jeugdleden maar dat kunnen wij niet met 3 leden. Mocht u nu denken ik wil wel helpen met een activiteit maar niet vergaderen of de voorbereidingen doen, alle hulp is welkom!!!

Dus lijkt het je leuk en denk niet een ander doet het wel!!!! want dat is meestal niet zo, neem dan contact met ons op via onderstaand mailadres. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Jac.roda.westzaan@hotmail.com