Nieuwe bordsponsors

Trajan

Trajan is onderzoeksbureau dat zich bezighoudt met ruimtelijk onderzoek. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd in verkeers- parkeer- en fietsonderzoek. Hierbij zoeken zij graag naar de geografische dimensie in het verwerken en presenteren van onderzoeksgegevens. Oprichter Jacob de Vries is actief binnen de stichting Vrienden van Roda en hij heeft ook een dochter die speelt in onze B1.

Las.tig

Las.tig is het lasbedrijf van Jitter Havik. Jitter is al jarenlang een gewaardeerd selectielid met een dodelijk afstandschot. Wij zijn er trots op dat Jitter een prachtig bord heeft langs de lijn.

 

Dekamarkt

De Dekamarkt heeft een grote connectie met Westzaan. De Dekamarkt is opgericht door de familie Kat uit Westzaan. De Dekamarkt is in de jaren 40 van de vorige eeuw in Velsen-Noord begonnen als kruidenierswinkel. Inmiddels is het een van de bekendste supermarktketens van Nederland. De Dekamarkt wil een bijdrage leveren aan de sportieve ambities van Roda.

Bouwbedrijf De Vaart

Bouwbedrijf De Vaart uit Westzaan met eigenaar Joris Pols is gespecialiseerd in kleinschalige nieuwbouw, aanbouw/ verbouw en onderhoudswerken. Wij willen Joris bedanken voor het plaatsen van een reclamebord langs de lijn.