Nieuwe leden hartelijk welkom!

Over het hele afgelopen seizoen met een piek in mei en juni hebben we 23 nieuwe leden kunnen verwelkomen. Inmiddels woont 30% van onze jeugdleden in Assendelft. Helaas lag het aantal opzeggingen in dezelfde orde van grootte (en dat vindt het bestuur terecht veel te hoog). In de eerst komende commissievergadering, zie hierna, willen we het daar eens over hebben.

In het verleden vermeldden we de namen van de nieuwe leden, maar met de nieuwe wetgeving: Algemene Gegevens Verordening (AGV) zijn we daar wat terughoudender mee geworden.

Als Leeswijzer om nieuwe leden op weg te helpen. Bijna iedere maandagavond versturen we een digitaal verenigingsblad naar uw mailbox. Dit digitale verenigingsblad is opgedeeld In : algemeen verenigingsnieuws, senioren nieuws en jeugdnieuws. Vaak moet je doorklikken op de “lees meer…” button en dan kom je op de Roda site waar het hele bericht staat.”

In de menubalk op de Roda home page staat onder competitie het hele veldprogramma tot eind oktober, dat publiceren we niet apart in de Roda Nieuwsflitsen, dus je kunt nu al zien wanneer je moet spelen op zaterdag. Ook staan onder de kop competitie de trainingstijden. De jeugdteam indelingen vind je hier

Wij wensen iedereen en speciaal ook de nieuwe leden een super mooi sport jaar.