Nieuwe spelers roda selectie

Sem Kraamwinkel maakt de stap naar de selectie van Roda

De TC is verheugd te kunnen melden dat Sem Kraamwinkel (23 jaar) vanaf volgend jaar de overstap maakt naar de selectie van Roda. Sem Korfbalt al van jongs af aan en is begonnen bij DKV Victoria uit Diemen. Leuk weetje: Rebecca heeft Sem zelfs nog getraind. Vanuit DKV is Sem zijn sportieve ambities gaan zoeken in de jeugd van AW/DTV en bij de senioren van Rapid. Nu dus de overstap naar Roda. Sem is een fanatieke korfballer, met specifieke aanvallende kwaliteiten en een goed schot. Sem heeft inmiddels al 4 x meegetraind met de selectie. Sem heeft erg veel zin in de sportieve uitdaging en hoopt daarnaast op veel gezelligheid. Naast het korfballen is Sem werkzaam in de Horeca. Welkom Sem en veel succes gewenst.

Natasja Dekker versterkt Roda selectie

Ook aan de dames kant valt een versterking te melden. Natasja Dekker (20 jaar) voegt zich volgend jaar bij de selectie. Natasja heeft in de jeugd van Groen Geel gespeeld, waar zij altijd in de selectie teams heeft gespeeld. In de jeugd heeft Natasja regelmatig deelgenomen aan NK’s. Leuk om te vermelden is dat onze trainer Ivan al eerder coach is geweest van Natasja (B jeugd Groen Geel). Na de junioren heeft Natasja de overstap gemaakt van Groen Geel naar ZKV, waar zij een jaar in de selectie heeft gespeeld. Vorig jaar ging Natasja even op rust, maar het sportieve begon toch weer te knagen. Inmiddels heeft Natasja een aantal keer meegetraind met de Roda selectie en de keuze gemaakt om er weer vol voor te gaan! Natasja geeft als kwaliteit het verdedigen aan, maar beschikt ook over een goede techniek.

Zij hoopt bij Roda o.a. een groep te treffen die en gezellig is en van elkaar wil leren.

Wij wensen Natasja heel veel succes in de selectie volgend jaar!

Lieke Middelveen gaat voor een kans in de selectie!

De 17 jarige Lieke Middelveen maakt volgend jaar de overstap van de junioren van Furore naar de selectie van Roda. Lieke heeft haar hele jeugd gespeeld voor Furore, maar gaat nu graag de korfballende uitdaging aan bij de senioren. Lieke is opgegroeid in een echte “korfbalfamilie” en is van jongs af aan al gek van het spelletje. Lieke is een speler die er altijd vol voor gaat en ze omschrijft zichzelf verder als een echte teamspeler, ook als het even tegenzit. Lieke zit in 5 vwo van het Zaanlands Lyceum. Lieke hoopt veel te leren bij Roda en hoopt zo snel aan te haken bij het hogere niveau. De TC wenst Lieke ook veel succes volgend jaar bij WKV Roda.