Nieuws items

Kerst en Nieuwjaarswens.

Wij wensen u/jou fijne feestdagen en voor 2019 een mooi en gezond sportjaar zonder blessures en dié betere wereld waar we al zo lang op wachten!

Redactie en webmaster.

Kerst mix toernooi a.s. dinsdag 18 december in Sporthal De Koog.

Roda 1, 2, 3 en de A1 spelen a.s. dinsdag om de beker met de grote oren. De teamindeling (mixed teams) staat al op de website. Het begint om 19.30 tot 21.00 uur. De wedstrijdduur is slechts 7 minuten dus het is scoren en de boel op slot gooien wil je die beker een jaar in de teamkast hebben.

Twee weken geen Nieuwsflitsen

In verband met Kerst en Oud en Nieuw komen wij pas op 7 januari weer uit.

Kerst Gala

Op 22 december wordt het jubileumjaar feestelijk afgesloten met een Kerstgala. Het begint om 20.30 en het eindigt om 01.00 uur. Kleding: dress code gala. Als het goed is heeft iedereen zich al opgegeven. Op de site is nadere informatie te vinden.

Jaaroverzicht 2018

We hadden dat nu graag aan jullie gepresenteerd maar door tijdgebrek en  onderbezetting van de redactie is dat er niet van gekomen. Maar het staat nu in de planning voor het eerste nummer van 2019. Dat is ook een goed moment want dan zie je wat er goed is gegaan en wat er beter kan.

Nieuwe statuten van Roda

De nieuwe statuten van Roda zijn in november bij de notaris gepasseerd. De Ledenvergadering heeft ze in de tweede vergadering bij acclamatie goedgekeurd. We zullen de nieuwe statuten, nieuwe huishoudelijk reglement en de nieuwe gedragscode op een overzichtelijke manier bij elkaar plaatsen op de site. En als Roda lid word je geacht die nieuwe documenten te kennen. Nieuwe leden krijgen bij het lid worden een link naar huishoudelijk reglement en gedragscode zodat ze meteen kennis kunnen nemen van deze belangrijke stukken.