OKV F1 – Roda F3

Wat een spannende wedstrijd heeft de F3 gespeeld in Oostzaan. De supporters konden het net aan rustig houden aan de zijkant van het veld. In de eerste helft van de wedstrijd stond Lens wissel. Noud  scoorde in de eerste minuut al gelijk 0-1. Zo de toon was gezet. Sanne geeft de bal mooi door aan Teun en die schiet 0-2 en 0-3. De 5de speler van OKV komt erin. Alle spelers staan op een kluitje en het wordt 1-3. Voor het eerste rust moment maakt Teun 1-4.

Sanne staat wissel voor de tweede helft. OKV komt terug maar dat vindt Noud niets en maakt mooi aangegeven door Lens de 3-5 en 3-6. Het samenspel van onze F3 is geweldig. Als OKV de 5de speler er steeds in heeft zijn ze toch iets sterker dan Roda. En dus is de 5de speler er snel weer uit. 4-6. Lens krijgt de bal mooi aangespeld door Maddy. Hij kan de bal niet kwijt in de korf en speelt hem af en dan is het 4-7. Noud en Teun weten er vlak voor de pauze nog 5-8 van te maken.

Pauze, Maddy wordt de wissel. In deze helft heeft OKV veel de 5de speler in het veld, maar dat mag de pret niet drukken voor Roda F3. Want ze blijven aanvallen en spelen lange ballen goed over. Sanne staat ook regelmatig op de goede plek om een bal te pakken te krijgen en zo scoren we 6-9, 7-10, 8-11, 8-12, de laatste door een super schot van Lens. De tegenpartij komt nog even terug en zo gaan we het laatste rust moment in met 10-12.

In de laatste helft staat Teun wissel. OKV heeft al zijn sterke spelers ingezet en komt nu terug en maakt het ene doelpunt na het andere.  Roda probeert het nog wel maar met een scheids die niet goed weet welke kant welke partij nu eigenlijk op speelt, is het lastig om nog doelpunten te scoren. Eindstand 15-12.