Overlijden Janna Suze Schellinger-Redeker

Op 20 augustus 2019 is mevrouw Janna Schellinger overleden. Ze is 83 jaar geworden. Mevrouw Schellinger was al geruime tijd ziek. We zullen haar herinneren als een warme belangstellende vrouw die zeer betrokken was bij korfbalvereniging Roda en haar leden. Tot midden vorig seizoen was zij vrijwel ieder weekend als toeschouwer te vinden op de velden van Roda. We zullen haar ook herinneren als de vrouw van Jaap Schellinger (“Ome Jaap”). Ogenschijnlijk stond zij een beetje in de schaduw bij erelid Jaap Schellinger. Maar de rol van Janna Schellinger moet niet worden onderschat. Zij was mentaal en fysiek een zeer sterke vrouw. Zij gaf haar man de vrijheid voor het vele werk wat hij voor Roda heeft gedaan. Jaap en Janna Schellinger hebben in de vorige eeuw samen met andere ouders een aantal kampeervakanties voor Roda jeugdleden begeleid. En dat waren geen kampeer vakanties van twee dagen, maar een week of langer.

Wij zullen de vertrouwde verschijning en de belangstelling voor het wel en wee van de Roda leden door Janna Schellinger erg gaan missen. Wij willen de familie heel veel sterkte toewensen bij het verwerken van dit verlies en in het bijzonder voor Ome Jaap.

De crematieplechtigheid is vrijdag 23 augustus om 14.00 uur in de aula van het crematorium aan de Wibautstraat 282 in Zaandam. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren.

WKV Roda