Recreanten toernooi in Badhoevedorp

Afgelopen vrijdagavond waren we uitgenodigd door Badhoevedorp om daar een vriendschappelijke strijd aan te gaan met hun en Exakwa, maar of het door kon gaan was een vraagteken want rond half zeven ging de hemel open, regen, regen en nog meer regen wat betekende onder gelopen straten in Westzaan en het veld van Badhoevedorp was een zwembad geworden. Gelukkig werd het rond een uur of zeven droog zodat we om acht uur konden beginnen tegen de ontvangende ploeg.

De wedstrijd duurde 2x 15 minuten en deze wonnen wij met 2-1 door doelpunten van Lida en Bert. Na een minuut of 10 rust gingen we gelijk door tegen Exakwa, een ploeg met veel ervaren korfballers. Frank opende de score met een fantastisch afstand schot 1-0. Exakwa schoot 2x achter elkaar raak en daarna was het Lida die uit een omdraaibal met  2-2 de

stand gelijk maakte. Helaas voor ons zette Exakwa de eindstand op 2-3.

Gelukkig bleef het de hele avond droog.

We bedanken Badhoevedorp want we werden ontvangen met koffie en thee en na de wedstrijden nog met bitterballen en andere warme hapjes. Het was al met al een gezellige avond en voor herhaling vatbaar.

We bedanken ook Heleen voor het meespelen.

 

Bert Tuijn