Recreanten toernooi in Kudelstaart

Zaterdag de 18e speelden de recreanten hun eerste zaal toernooi bij VZOD in Kudelstaart. In een iets gewijzigde samenstelling dit keer zonder Frank, Michiel en Carla maar met Heleen en Jeroen moesten we drie wedstrijdjes spelen van 25 minuten. De eerste was tegen een heel bekende tegenstander ADOS waar we altijd leuk tegen kunnen spelen en gelijkwaardig aan zijn.

Dit keer was het ook zo want na een zwak begin van ons  met een 3-0 achterstand was het eerst Heleen en daarna Lida die de achterstand terug brachten op 3-2. Na 4-2 was het Jeroen die een klein kansje onder de korf wist te benutten 4-3. Na 5-3 was het Hans die  met een afstand schot de stand weer op één verschil zette 5-4. Toen kregen we de kans om gelijk te komen, maar helaas miste Lida een strafworp en even voor tijd zette ADOS de eind score op het bord: 6-4.

De tweede ging tegen OKV en daar startten wij beter door een 3-0 voorsprong te nemen door doelpunten van Hans, Han en Bert. OKV spartelde nog wel wat tegen maar wij wonnen met 3-2.

De derde ging tegen weer een hele bekende tegenstander Oranje Nassau. We hadden er weer echt zin in en raakten steeds beter op elkaar in gespeeld want weer kwamen we met 3-0 voor door Bert, eerst uit een doorloper en daarna met een afstand schot 2-0 en Lida ook met een mooi schot 3-0. Na 3-1 was het weer Bert met een doorloper 4-1 en na 4-2 was het Lida die haar tweede van de wedstrijd raak schoot en de eind stand bepaalde op 5-2.

Het was weer een leuk toernooi dat we stroef begonnen maar prima afsloten.

We schoten 12 keer raak en kregen 10 punten tegen en we bleven blessure vrij.

We bedanken Heleen en Jeroen voor het meespelen.

Ons volgende toernooi is op zaterdag 16 december in Haarlem.

 

Bert.