Reunie 100-jarig bestaan W.K.V. Roda

Uitnodiging:

Voor de reünie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Westzaanse Korfbal Vereniging Roda.

ZATERDAG 7 APRIL 2018 Aanvang: 16.00 uur.

Op 1 februari was het 100 jaar geleden dat Roda is opgericht. En dat jubileum zal dit gehele jaar op grootse wijze worden gevierd met leuke activiteiten voor jong en oud.

Wij nodigen u via deze weg graag uit voor de Roda reünie.

De reünie is o.a. bedoeld voor (oud) leden en/of vrijwilligers van Roda, uiteraard is uw partner ook van harte welkom. Hoe meer van uw oude “maatjes” er zijn, hoe leuker het natuurlijk wordt.

Want ongetwijfeld bewaart iedereen hele mooie en fijne herinneringen als speler, vrijwilliger, trainer of scheidsrechter van Roda.

Op de reünie zijn vele mooie foto’s, films en plakboeken te bewonderen. Ook bestaat er de mogelijkheid om het jubileumboek “Roda 100 jaar” te kopen. Rond de klok van 16.30 zal er wedstrijd gespeeld worden tussen oud eerste spelers. Voor de kinderen staat er o.a. een springkussen klaar op het veld.

Meld u zo spoedig mogelijk aan voor deze reünie door het onderstaande formulier in te vullen.

Voor informatie over het 100-jarig bestaan kunt u terecht op onze website www.wkvroda.nl door op het kopje “100 jarig jubileum” te klikken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 7 april a.s. Mocht u oude maatjes tegenkomen vertel ze over deze Roda reünie en spoor ze aan om zich ook hiervoor op te geven.

Met vriendelijke groet, Jubileumcommissie WKV Roda

Fout: Contact formulier niet gevonden.