Roda 2, 3 en 4

Roda 2 krijgt de pechprijs voor dit weekend. De hele wedstrijd voor en in de laatste minuut de gelijkmaker en in de laatste seconden nog tegen een nederlaag aanlopen tegen KIOS 2. En dit is al de tweede of derde keer dat in de laatste minuten een overwinning of gelijkspel uit handen wordt gegeven. Overigens presteert Roda 2 goed. Vorig seizoen een “geforceerde” promotie en dit seizoen, misschien met uitzondering van de wedstrijd tegen koploper ZKV 2, iedere wedstrijd winstkansen. Nicolien Rep maakte haar rentree deze wedstrijd en deed dat met verve.

Roda 3 had een zeer voortvarende start in de competitie, maar de laatste wedstrijden eindigden in een nederlaag. Nu was koploper Swift 3 te sterk. Volgende week tegen het puntloze Triaz 2 rekenen we zeker op twee punten. Ook hier twee nieuwe gezichten Natascha en Mariska, die zich vast aan het warm lopen zijn voor een sterk debuut van Roda 4 in de zaalcompetitie.

Roda 4

Roda 4 begint vorm te krijgen en is aangemeld voor de zaalcompetitie. We noemen hier alvast de namen om de scouts een handje te helpen. Het zijn voorlopig 8 spelers maar er zullen zich vast nog wel 2 of meer (oud) spelers opgeven om blessures te voorkomen of op te vangen. Voor Roda 4 hebben zich de volgende (niet) leden aangemeld:

Dames: Myrthe en Mariska worden van niet spelend, spelend lid. Natascha en zus Daphne hebben zich aangemeld als nieuwe spelende leden.

Bij de heren: Arno, Bert en Joris worden van niet spelend, spelend lid. Bernlef completeert het voorlopige viertal als reeds spelend lid.