Roda 2 – Elburg 2

Vandaag weer een thuiswedstrijd voor Roda 2, tegen Elburg uit Elburg. Dit keer weer in de juiste zaal van de hal. Vorige week speelden we in de topsporthal, maar daar speelde we verre van top(sport). Dat moet nu recht gezet worden!

Na een week niet trainen, bekijk ik de wedstrijd vanaf de bank. En dat is in dit geval niet zo een groot probleem. Een totaal van 32 doelpunten zorgt voor veel kijkplezier en schrijfwerk. We beginnen sterk en staan al snel 2-0 voor. Als dan Marieke klaarstaat voor een vrije bal, merk ik dat coach Age de toekomst kan voorspellen: “deze zit!” Ja zeker, 3-0! Knap hoor, van Age dan ;). De wedstrijd vordert en ook Elburg weet de korf te vinden. “Ik zei toch dat ze terug zouden komen.” hoor ik Jelmer zeggen. Kunnen voorspellen is vast een familiekwaaltje.

Na 5-3 volgen er tot de rust alleen maar doelpunten van Roda, in een bijzondere volgorde: Tara, Jitter, Remco, Sharon, Tara, Jitter, Remco, Sharon. Voorspelbaar hé?

Als mijn team in de rust, met een stand van 12-3, de kleedkamer in verdwijnt, komen ze daar ook snel weer uit. Age sprak vast maar drie woorden: “ga zo door!”

En ze gingen door.. in de tweede helft nam de concentratie een beetje af en had Elburg nog twee verse wissels die voor wat meer onrust zorgde. Toch wisten wij de korf weer goed te vinden en dit leverde weer een aantal mooie doelpunten op! De wedstrijd werd afgesloten met een eindstand van 23-9, waar we trots op mogen zijn!

Age senior had al voorspeld dat er een verslag zou volgen. Bij deze heeft ook hij bewezen dat dit echt in de familie zit!

Doelpunten:

Tara: 3, Marieke: 3, Ilse: 3, Sharon: 2, Jitter: 5, Remco: 4, Siebe: 2, Lars: 1

Sanne