Roda A1-OVVO A2

Hier een berichtje van uw razende reporter. Zojuist thuisgekomen van een spannende wedstrijd van de A1. Op 18 februari had de A1 de uitwedstrijd tegen OVVO en daar vielen heeeeeel wat doelpunten, voor OVVO dan. De uitslag was 19-7. Vandaag op de dinsdagavond ontvangt de A1 OVVO A2 thuis in de Topsporthal op bezoek. Om 19 uur start Remco de wedstrijd.

Roda begint heel scherp aan de wedstrijd. Binnen anderhalve minuut weet Iris de 1-0 te scoren met een doorloopbal aangegeven door Felix. Daarna volgt OVVO met 1-1, 1-2,1 -3 en net als deze reporter haar potloodje wilt opbergen scoort Thijs de 2-3. De supporters (van Roda) moedigen de A flink aan en dat is te zien in de stand. Er wordt gevochten voor elke bal. Iris scoort 3-3 weer met een doorloopbal en Faas weet te scoren met een omdraaibal 4-3. Dan krijgt Faas ook nog een strafworp en de tribune barst los. Faas scoort weer 5-3. Roda loopt nog verder uit. Iris staat eigenlijk klaar voor de aangeef, maar kan dan een omdraaiballetje maken en scoort 6-3. OVVO blijft ook hard werken en loopt in 6-4, 6-5.

Tijd voor rust. Even op adem komen voor zowel de spelers als de supporters. OVVO is ook goed uitgerust want die weet zich terug te vechten in de wedstrijd en als snel loopt de stand op tot 6-9. Maar daar komt Tara met een doorloper en Roda vindt weer aansluiting met een stand van 7-9. OVVO scoort 7-10. Dan weet Floor te scoren en komen we toch weer iets dichterbij met een stand van 8-10.

Yves is ondertussen ook het veld ingekomen en scoort vanuit de hoek, achter de korf 9-10. Het publiek (we noemen geen namen he Dennis) zweept de boel weer lekker op. Nog even volhouden, er staan nog 10 minuten op de klok. Er wordt heel hard gewerkt door alle spelers, zowel in de aanval als in de verdediging. Mats betreedt ook het veld en laat zijn tegenstander lekker lopen. Ondertussen ben ik aan het schrijven, filmen en weet ik dat er gescoord wordt, alleen niet door wie, maar de stand is 10-10. Het publiek wordt uitzinnig. Iris weet te scoren en we staan voor met 11-10. Dan gaat er nog een bal van Felix de mand rond, maar rolt er ook nog uit. Mats scoort van afstand 12-10. Het publiek wordt gek!!! Als afsluiter scoort Pim nog van achter de korf 13-10. Jeetje wat is er hard gewerkt door iedereen, zowel in de aanval als in de verdediging. Gefeliciteerd met de overwinning. En scheids: bedankt voor het fluiten!

Er kwam vanaf de tribune nog wel een tip. Mocht er geen ‘pupil van de week’ meer beschikbaar zijn. Dan nomineren we Dennis als ‘supporter van de week’. Voor de volgende thuiswedstrijd wil hij graag de trommels hebben om de A aan te moedigen ;- )